News Flash:

Rulouri de vinete cu mozzarella

22 Iulie 2013
2368 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 felii de vinete
12 frunze de busioc
15 masline negre
120 g mozzarella
120 ml suc de rosii
o lingura ulei de masline
o lingurita origano
sare dupa gust
piper macinat

Mod de preparare:

Intai de toate, spalam vinetele, le stergem de apa, taiem felii de de cca 1/2 cm, punem un pic de sare pe fiecare felie si le lasam sa se scurga bine apa din ele (eu fac asta, pentru ca sotul face alergie de la vinete) timp de 30 de minute. Le griliem timp de cca 1-2 minute pe fiecare parte. Separat pregatim un sos cu sucul de rosii, uleiul, sare, piper si origano, apoi intindem sos pe fiecare felie de vinata, presaram cuburele de mozzarella, cuburele marunte de masline negre, rupem bucatele cite o frunza de busuioc, rulam feliile de vinete si le punem intr-o tava unsa putin cu ulei si le bagam in cuptorul preincalzit la 180-200 de grade, timp de cca 15 minute.  Le scoatem din cuptor, le lasam sa se raceasca un pic si le servim.
Sunt foarte bune daca inainte de a le rula le punem pune suvite de peste ton.

Rulouri de vinete recomandate de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete busioc masline negre mozzarella origano piper macinat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019247 (s)