News Flash:

Rulouri de vinete

12 Mai 2011
1979 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulouri de vinete1
Ingrediente: 500 gr vinete 1 ou 20 gr faina alba 200 gr branza pt topit 200 gr sunca presata sare Mod de preparare: Se taie colturile vinetelor si se curata de coaja. Taiem vinetele in lungime de marimea de 2 mm cca. Le presaram cu sare si le lasam cam 1 ora sa se scurga de apa si le uscam cu un servetel absorbant. Se asaza faina intr-o farfurie intinsa, oul se bate intr-un castronas. Intr-o tigaie antiaderenta se incalzeste uleiul; apoi trecem vinetele prin faina si dupa aceea prin oul batut, prajind vinetele pe ambele parti pana devin destul de aurii. Se scurg bine de ulei pe ambele parti si adaugam o felie de branza peste felia inca fierbinte de vinete, adaugam si sunca presata si rulam vinetele pana se formeaza un rulou, pe care-l inchidem cu ajutorul unei scobitori. Se asaza vinetele pe un platou de servit, se orneaza dupa gustul fiecaruia si se serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lapte condensat tocator urda branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1838 viz    0 com
1005 viz    0 com
1284 viz    0 com
1249 viz    0 com
900 viz    0 com
1113 viz    0 com
1615 viz    0 com
2232 viz    0 com
2278 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1393 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012555 (s)