News Flash:

Rulouri de vinete

12 Mai 2011
2019 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulouri de vinete1
Ingrediente: 500 gr vinete 1 ou 20 gr faina alba 200 gr branza pt topit 200 gr sunca presata sare Mod de preparare: Se taie colturile vinetelor si se curata de coaja. Taiem vinetele in lungime de marimea de 2 mm cca. Le presaram cu sare si le lasam cam 1 ora sa se scurga de apa si le uscam cu un servetel absorbant. Se asaza faina intr-o farfurie intinsa, oul se bate intr-un castronas. Intr-o tigaie antiaderenta se incalzeste uleiul; apoi trecem vinetele prin faina si dupa aceea prin oul batut, prajind vinetele pe ambele parti pana devin destul de aurii. Se scurg bine de ulei pe ambele parti si adaugam o felie de branza peste felia inca fierbinte de vinete, adaugam si sunca presata si rulam vinetele pana se formeaza un rulou, pe care-l inchidem cu ajutorul unei scobitori. Se asaza vinetele pe un platou de servit, se orneaza dupa gustul fiecaruia si se serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte condensat tocator urda branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1890 viz    0 com
1050 viz    0 com
1382 viz    0 com
1283 viz    0 com
927 viz    0 com
1143 viz    0 com
1667 viz    0 com
2322 viz    0 com
2356 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1748 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019143 (s)