News Flash:

Rulouri de sunca umplute

25 Martie 2016
6813 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru sosul bechamel:
65 gr unt
200 ml de lapte
80 gr faina de grau

Pentru umplutura:
200 gr de hrean murat si maruntit
150 gr maioneza
1 lingurita sare
putin piper alb

Alte ingrediente:
10 felii de sunca
cateva frunze de patrunjel

Mod de preparare:

1. Pregateste sosul bechamel conform retetei clasice.
2. Pune sosul bechamel apoi intr-un bol si omogenizeaza-l cu maioneza si hreanul.
3. Potriveste totul de sare si piper.
4. Pune umplutura obtinuta intr-un pos.
5. Pune umplutura pe fiecare felie de sunca si ruleaz-o.
6. Pune rulourile unul langa altul, intr-o farfurie, si decoreaza cu patrunjel si, daca ai, ardei gras.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulouri umplute rulouri sunca sos bechamel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012678 (s)