News Flash:

Rulouri de pui umplute cu ciuperci - Te lingi pe degete de ce bune ce sunt!

8 Septembrie 2016
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6-8 buc. file piept de pui
400 gr ciuperci
1 ceapa galbena, tocata marunt
200 gr branza gouda
piper negru, proaspat rasnit
sare

Mod de preparare:

1. Spala ciupercile si taie-le in fasii subtiri.
2. Incinge uleiul si rumeneste usor ceapa in el, dupa care pune peste ea ciupercile.
3. Cand ciupercile si ceapa s-au inmuiat usor (deci inainte ca ceapa sa se rumeneasca), pune branza data pe razatoare. Amesteca bine si ia de pe foc. Transfera compozitia intr-un bol.
4. Potriveste pieptul de pui de sare si piper pe ambele parti.
5. Pune pe fiecare cate o lingura de umplutura, apoi duleaza bine si prinde cu 2-3 scobitori.
6. Pune rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si baga-le in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru vreo 45-55 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulouri pui rulouri umplute rulouri ciuperci gustari calde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015085 (s)