News Flash:

Rulouri de pui umplute cu ciuperci

25 August 2016
3451 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

500 gr file de piept de pui

Pentru umplutura:
3 felii paine alba (inmuiate in apa si stoarse foarte bine)
2 linguri de ulei
3 oua
1 ceapa mica, tocata amrunt
sare
piper negru
putina vegeta
65 gr carne de porc tocata
2-3 ciuperci champignon tocate marunt

Alte ingrediente:
2 oua
4 linguri de faina de grau
5 linguri de pesmet

Pentru garnitura:
1,5 kg de cartofi
1 ceapa medie
3 linguri de ulei de gatit
sare
seminte de chimen

Mod de preparare:

1. Taie pieptul de pui in felii mai subtiri, acopera-le cu folie alimentara si bate-le putin cu ciocanul de snitele.
2. Amestesca ingredientele pentru umplutura.
3. Pune cate 1-2 linguri de umplutura pe fiecare bucata de piept de pui, dupa care ruleaza bine.
4. Amesteca faina de grau cu pesmetul si cu cele doua oua.
5. Trece fiecare rulou prin acest mix, dupa care pune-l la prajit. Ai grija sa se rumeneasca pe toate partile.
6. Curatata cartofii, feliaza-i si pune-i intr-o tava, impreuna cu ceapa tocata, semintele de chimen si sarea.
7. Acopera tava cu folie de aluminiu si bag-o in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru vreo 40 de minute. Indeparteaza apoi folia si mai tine in cuptor maxim 20 de minute.
Serveste rulourile cu cartofi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulouri pui rulouri ciuperci rulouri cartofi aperitive rulouri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1359
wh0cd136699 elocon cream BUY VENTOLIN furosemide without prescription find out more sildenafil canada
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013786 (s)