News Flash:

Rulouri de pui cu sunca - O alternativa delicioasa la clasicele parjoale

27 Noiembrie 2018
670 Vizualizari | 0 Comentarii

Va prezentam o reteta de rulouri din piept de pui incredibil de gustoase si aspectuoase. Fie ca aveti musafiri sau vreti sa mancati ceva mai deosebit, aceste rulouri se topesc in gura. Au un aspect foarte atractiv iar aroma pe care o degaja in timpul coacerii este incredibila! Sunt si foarte consistente dat fiind faptul ca sunt facute din sunca, piept de pui si branza topita. De asemenea, de sarbatori o sa uimiti toti invitatii.

Ingrediente: 600 g de piept de pui, 250 g de sunca, 200 g de branza topita, condimente.

Mod de preparare: Taiati pieptul de pui fasii subtiri. Frageziti putin carnea. Presarati-o cu sare si piper negru macinat. Ungeti fasiile cu branza topita. Rulati fasiile de carne, astfel incat branza sa fie in interior. Intindeti pe suprafata de lucru feliile de sunca. Inveliti fiecare portie de carne de pui cu cate o felie de sunca. Aranjati-le intr-o forma de copt preventiv unsa cu ulei. Presarati-le cu condimentele preferate. Coaceti-le la temperatura de 180⁰С timp de 40-60 de minute, pana sunca se rumeneste.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulouri craciun rulouri aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1365 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012754 (s)