News Flash:

Rulouri de pui cu sparanghel

11 Martie 2014
1621 Vizualizari | 0 Comentarii
Cu siguranta ati mancat carne cu sparanghel, dar ce spuneti de o reteta delicioasa de Rulouri de pui cu sparanghel?
Este o reteta care arata foarte bine pe o masa mai speciala, o aniversare spre exemplu sau o zi de sarbatoare, pe care o petreceti cu rulouri de pui cu sparanghel.
Este o mancare foarte usor de preparat, pentru mai multe portii, iar daca se consuma un rulou pe cap de persoana, puteti satura 8 guri infometate, asta daca faceti si o garnitura potrivita.

Puteti incerca si Rulou de carne cu branza de capra. Ambele retete se pot aseza pe pat de legume proaspat taiate, sau pe frunze de salata verde.

Ingrediente

2 lingurite de ulei de masline
piper dupa gust
1 cana spanac rupt
1,3 cupe branza ricotta
6oo gr piept de pui
8 buc. sparanghel in stare proaspata

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala bine in doua ape, dupa care se aseaza pe un fund. Se taie pe lungime in opt bucati de aceeasi marime.
Intr-o oala pe aragaz se pune apa si dupa ce incepe sa fiarba in clocot se scufunda sparanghelul timp de aproximativ un minut, pana cand se inmoaie. Se scurge si se clateste cu apa rece.
Se amesteca ricotta, spanac si piper. Aplicati amestecul pe fiecare bu cata de file. Puneti o bucata de sparanghel in jumatate si rulati. Sigilarea fiecare rola cu o scobitoare.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajeste fileurile de carne la foc mediu pana se rumeneste, apoi scoateti din tigaie si se pot servi.

Rulouri de pui cu sparanghel recomandate de gatitul.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete rulade rulada pui rulada sparanghel rulada carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1190 viz    0 com
1692 viz    0 com
1652 viz    0 com
1176 viz    0 com
916 viz    0 com
1509 viz    0 com
3140 viz    2 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021280 (s)