News Flash:

Rulouri de pui cu bacon

1 Aprilie 2016
2882 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 gr piept de pui (recomand file)
150 gr sunca sau salam afumat
200 gr branza (mozarella, cas, cascaval, gouda)
300 gr bacon feliat subtire (aproximativ 20 de felii)
sare
piper

Mod de preparare:

Feliile de pui le batem usor cu ciocanul pentru snitele intre doua folii de plastic. Le condimentam cu sare si piper si le lasam deoparte. Branza o dam pe razatoare, sunca o taiem bucatele. Eu am uitat sa cumpar sunca si am folosit salam crud uscat. Buna ideea, carnea a avut un gust usor afumat.
Rulam carnea si apoi invelim rulourile in felii de sunca. Nu le prindeti cu scobitori pentru ca nu se desfac.

Intr-o tigaie antiaderenta cu suprafa mai mare punem putin ulei, lasam sa se incinga si apoi rulourile. Le prajim usor pe toate partile pana se rumenesc.  Intr timp preincalzim cuptorul la 200 grade Celsius. Ungem o tava termorezistenta cu ulei, asezam rulourile (va puteti folosi de doua palete sau de un cleste special), bagam tava la cuptor si coacem timp de 20min.

Daca rulorile nu sunt rumenite suficient puteti sa le mai lasati 5 minute. Servim cu cartofi, legume, orez sau doar cu o salata. Noi le-am mancat alaturi de o garnitura de morcovi sotati in vin.

Reteta de rulouri de pui cu bacon ne este recomandata de Amalia
.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulouri pui rulouri bacon aperitiv rulouri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4176 viz    0 com
3680 viz    0 com
1455 viz    0 com
2282 viz    0 com
2386 viz    0 com
6442 viz    0 com
6794 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019538 (s)