News Flash:

Rulouri de prosciutto cu branza de capra

13 Decembrie 2016
2750 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

 16 felii prosciutto crudo uscat (sau sunca de Praga)
 250 g branza de capra in saramura
 50 g susan
 75 g unt
 cimbru
 2-3 fire ceapa verde
 sos picant de rosii
 sare
 piper rosu boabe

 Mod de preparare:

Se lasa untul sa se incalzeasca la temperatura camerei. Susanul se pune in tava, se stropeste cu sare si cateva picaturi de apa si se baga in cuptor, la prajit. Branza de capra se scoate din saramura, se lasa sa se scurga in sita si se taie cubulete. Se pune intr-un bol, se adauga untul moale, se presara sare, daca mai este nevoie, si se paseaza cu blenderul.

Se obtine o pasta untoasa si fina si se amesteca cu ceapa verde taiata marunt, susanul prajit si cimbrul verde.
Se umplu feliile de sunca cu compozitia de branza, se ruleaza si se lasa cateva minute la rece. Rulourile se servesc ornate cu ceapa verde, boabe de piper rosu si cu sos picant de rosii.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulouri prosciutto rulouri branza reteta rulouri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023309 (s)