News Flash:

Rulouri de peste afumat

2 Septembrie 2011
1947 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulouri de peste afumat
Ingrediente: 125 g pastrav afumat 2-3 linguri crema de branza proaspata coaja si zeama de la ¼ lamaie 1 ½ linguri marar proaspat tocat 8 felii somon afumat 1 sfecla medie coapta 2 linguri ulei de rapita presat la rece felii de lamaie pentru decor Mod de preparare: Pastravul afumat se taie bucati si se pune intr-un blender impreuna cu coaja si zema de lamaie si crema de branza. Se transfera intr-un bol si se amesteca cu o lingura de marar tocat si sare daca este necesar. Feliile de somon se umplu cu crema de pastrav, se ruleaza si se dau la rece. Sfecla se rade si se amesteca cu restul de marar tocat si cu uleiul. Se servesc rulourile cu dresingul de sfecla si felii de lamaie. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene supa paine italiana lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1620 viz    0 com
1256 viz    0 com
3792 viz    0 com
1119 viz    0 com
1067 viz    0 com
1167 viz    0 com
1327 viz    0 com
1501 viz    0 com
1065 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1630 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024177 (s)