News Flash:

Rulouri de frisca cu rom

19 Septembrie 2013
1961 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 gr aluat frantuzesc
o lingurita cu rom
50 gr zahar
o lingurita zeama de lamaie
un galbenus
frisca

Mod de preparare:

In aluatul frantuzesc, se adauga zaharul, galbenusul, zeama de lamaie si romul, se framanta, dupa care se intinde o foaie si se taie benzi late si lungi de 10-15 cm. Se infasoara benzile de aluat pe forme, invelindu-se, astfel incat marginile benzii sa cada una peste alta pentru a se putea lipi. Se ung rulourile cu galbenus, se presara cu zahar si se aseaza pe o tava.
Se coc aprox 30 min., iar dupa ce s-au racit se umplu cu frisca batuta.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1723 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031222 (s)