News Flash:

Rulouri de dovlecei, umplute cu carne si ciuperci

12 August 2016
2569 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru clatite:
1 ou
1/2 dovlecel
2 linguri faina
2 linguri gris
piper
sare

Pentru umplutura:
2 cepe mai mici
100 gr carne tocata
50 gr ciuperci
1 buc. ardei gras

Alte ingrediente:
maioneza dupa gust
cascaval
verdeata

Mod de preparare:

1. Se amesteca bine ingredientele pentru aluat si se coc trei foi de clatite. Pentru a fi usor rulate o parte se coace bine cealalta nu.
2. Prajim ceapa, ardeiul gras si ciupercile. Impreuna cu carnea tocata se ung foile de clatite cu umplutura primita.
3. Se fac rulouri, se pun pe tava de copt, deasupra se ung cu amestec de maioneza si cascaval. Se dau la cuptor si se coc pana sunt gata.
4. Se decoreaza cu verdeata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


rulouri dovlecei rulouri carne rulouri ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 26 queries | Mysql time :0.027496 (s)