News Flash:

Rulouri de dovlecei cu branza, la cuptor

30 Iunie 2016
9155 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 430 gr ricotta
cca 150 gr parmezan dat pe razatoare + 50 gr separat
2 oua mari
1 lingurita usturoi pudra
sare kosher
piper negru, proaspat rasnit
200 gr sos marinara
5 dovlecei mai mari, feliati subtire
230 gr mozzarella faramitata marunt

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Mixeaza ricotta cu parmezanul, ouale si usturoiul pudra. Potriveste de sare si piper.
3. Intinde sosul marinara pe fundul unei tavi de copt.
4. Feliaza pe lungime dovleceii. Ai grija sa fie felii mai subtire.
5. Pune pe fiecare felie un strat mai generos din compozitia cu ricotta, dupa care presara mozzarella.
6. Ruleaza feliile si pune-le in tava.
7. Presara peste ele restul de parmezan.
8. Baga tava in cuptor pentru vreo 30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulouri dovlecei rulouri cuptor rulouri branza aperitiv rulouri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5391 viz    0 com
13106 viz    0 com
2002 viz    0 com
1696 viz    0 com
1218 viz    0 com
2534 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1704 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020044 (s)