News Flash:

Rulouri de dovlecei cu branza, la cuptor

30 Iunie 2016
8495 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 430 gr ricotta
cca 150 gr parmezan dat pe razatoare + 50 gr separat
2 oua mari
1 lingurita usturoi pudra
sare kosher
piper negru, proaspat rasnit
200 gr sos marinara
5 dovlecei mai mari, feliati subtire
230 gr mozzarella faramitata marunt

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Mixeaza ricotta cu parmezanul, ouale si usturoiul pudra. Potriveste de sare si piper.
3. Intinde sosul marinara pe fundul unei tavi de copt.
4. Feliaza pe lungime dovleceii. Ai grija sa fie felii mai subtire.
5. Pune pe fiecare felie un strat mai generos din compozitia cu ricotta, dupa care presara mozzarella.
6. Ruleaza feliile si pune-le in tava.
7. Presara peste ele restul de parmezan.
8. Baga tava in cuptor pentru vreo 30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulouri dovlecei rulouri cuptor rulouri branza aperitiv rulouri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4049 viz    0 com
12285 viz    0 com
1571 viz    0 com
1287 viz    0 com
887 viz    0 com
1861 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1470 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014585 (s)