News Flash:

Rulouri de dovleac cu marar

27 Februarie 2014
2595 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 dovlecei
150 g branza proaspata de vaci
50 g cascaval ras
1 legatura marar proaspat
4 oua de prepelita
50 g pesmet fin
sare
piper

Mod de preparare:

Se spala dovleceii si se usuca prin tapotare cu un prosop de hartie. Se taie fasii late si subtiri din dovlecei, utilizand un dispozitiv de decojit legumele (pe lungul dovleceilor). Se pan fasiututele de dovlecel deoparte si se prepara umplutura: branza, ouale, mararul si condimentele se mixeaza in blender cca 30 secunde, pana se omogenizeaza bine.
Se adauga pesmetul si se omogenizeaza din nou, pana se obtine o pasta groasa. Daca vi se pare prea fluida, mai adaugati pesmet. Se ia fiecare fasiuta de dovlecel si se aseaza crema de branza pe toata lungimea sa.
Se ruleaza strans fasiile de dovlecel si se aseaza in picioare intr-o tava de yena, unsa cu putin ulei (nu e nevoie ca rulourile sa fie prinse cu scobitoarea, deoarece pasta de branza actioneaza ca un liant).
Se introduc in cuptorul preincalzit si se coc la foc mic 7-10 minute.  Se servesc atat calde, cat si reci.

Rulouri de dovleac recomandate de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete rulouri rulouri dovleac rulouri branza retete aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1476 viz    0 com
1013 viz    0 com
1363 viz    0 com
1208 viz    0 com
898 viz    0 com
996 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029006 (s)