News Flash:

Rulouri de cod cu cimbru si chimen

21 Mai 2013
1790 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 fileuri de cod
350 g sparanghel
4 crengute de cimbru
2 crengute de rozmarin
1 jumatate de legatura de patrunjel
4 fire de ceapa verde
2 fire de marar
5 linguri de ulei de masline
1 lingurita de piper rosu
1 lamaie
1 varf de ligurita de chimen

Mod de preparare:

Taie fileurile de cod fasii subtiri, curata frunzele de cimbru si de rozmarin, spala bine firele de ceapa verde su mararul, apoi taie-le marunt. Pune ierburile intr-un vas, adauga peste ele zeama de la lamaie, piperul rosu, uleiul de masline, putina sare si chimenul. Amesteca-le bine pana cand obtii un sos omogen. Pune in aceasta compozitie si fileul de cod si lasa-l la marinat 30 de minute.
Spala sparanghelul, curata-l de partea lemnoasa si fierbe-l aproximativ 5 minute cu putina sare. Apoi, pune pe cate un fir de sparanghel o fasie de cod si ruleaza-o.
Rulorile de cod marinat cu sparanghel se servesc reci, stropite cu marinata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rozmarin ceapa verde piper rosu chimen marinata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1857 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020092 (s)