News Flash:

Rulouri de carne de porc cu ciuperci

19 Aprilie 2011
2843 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulouri de carne de porc cu ciuperci
Ingrediente: 12 felii cotlet de porc, 400 g ciuperci (ghebe mici sau champignon ), 1 legatura patrunjel, mustar, ulei, 150 ml vin alb, sare, piper Mod de preparare: Feliile de cotlet se bat bine ca sa fie subtiri, se condimenteaza cu sare si piper si se pun la rece. Ciupercile se spala si se toaca marunt daca sunt mari. Se pune intr-o tigaie putin ulei, se calesc ciupercile , amestecand din cand in cand, pana scade apa ce au lasat-o. Se adauga patrunjelul tocat marunt. Fiecare felie de cotlet, se unge cu putin mustar si se pune putin din amestecul de ciuperci. Se ruleaza si se pun intr-o tigaie. Se prajesc cateva minute, intorcandu-le cu grija, sa nu se desfaca. Se scot intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei. Deasupra se toarna vinul alb si restul de zeama din tigaie. Se mai tin la cuptor cateva minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1410 viz    0 com
4018 viz    0 com
2163 viz    0 com
1110 viz    0 com
1650 viz    0 com
961 viz    0 com
1323 viz    0 com
1659 viz    0 com
1127 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1482 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019298 (s)