News Flash:

Rulouri cu vanilie

1 Iunie 2011
9994 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Rulouri cu vanilie
Ingrediente: Pentru aluat: 1/2 pachet de margarina 2 oua 1 pahar lapte 1 pahar zahar 1 praf de copt zahar vanilat 7-8 pahare faina Pentru crema: 6 lg faina 4 lg cacao 12 lg de zahar 3 plicuri de zahar vanilat 1 l lapte dulce 1 1/2 unt 1 1/2 esenta de rom sare Mod de preparare: Se topeste margarina, se adauga si celelalte ingrediente, se face un aluat din care se intind foi, de 2 mm grosime, din care se taie straifuri late de 2 cm, lungi de 35 cm. Se pregatesc conurile de metal, se ia un straif si se infasoara, de jur imprejur, suprapunand cam 3 mm, aluatul, pentru a nu iesi crema mai tarziu. Dupa ce infasuram toate conurile, se pun in tava, la copt, cam 25 de minute la foc mic, pana se auresc un pic. Crema: Se pune laptele intr-un vas si se amesteca faina cu telul, sare, cacao si se pune pe foc mic. Se adauga apoi si celelalte ingrediente, cu exceptia margarinei si romului. Dupa ce a fiert si s-a ingrosat se pune la racit un pic, sa fie suportabila la mana, dupa care se adauga margarina, felii, se omegenizeaza bine, pana se topeste, iar la urma se pune esenta de rom. Cand s-a racit bine, se umplu rulourile si se dau la rece. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.zaris.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branza sarata lapte faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2673 viz    0 com
6380 viz    0 com
1733 viz    0 com
3672 viz    0 com
3021 viz    0 com
4832 viz    0 com
1435 viz    0 com
1014 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1501 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015884 (s)