News Flash:

Rulouri cu vanilie

1 Iunie 2011
10478 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulouri cu vanilie
Ingrediente: Pentru aluat: 1/2 pachet de margarina 2 oua 1 pahar lapte 1 pahar zahar 1 praf de copt zahar vanilat 7-8 pahare faina Pentru crema: 6 lg faina 4 lg cacao 12 lg de zahar 3 plicuri de zahar vanilat 1 l lapte dulce 1 1/2 unt 1 1/2 esenta de rom sare Mod de preparare: Se topeste margarina, se adauga si celelalte ingrediente, se face un aluat din care se intind foi, de 2 mm grosime, din care se taie straifuri late de 2 cm, lungi de 35 cm. Se pregatesc conurile de metal, se ia un straif si se infasoara, de jur imprejur, suprapunand cam 3 mm, aluatul, pentru a nu iesi crema mai tarziu. Dupa ce infasuram toate conurile, se pun in tava, la copt, cam 25 de minute la foc mic, pana se auresc un pic. Crema: Se pune laptele intr-un vas si se amesteca faina cu telul, sare, cacao si se pune pe foc mic. Se adauga apoi si celelalte ingrediente, cu exceptia margarinei si romului. Dupa ce a fiert si s-a ingrosat se pune la racit un pic, sa fie suportabila la mana, dupa care se adauga margarina, felii, se omegenizeaza bine, pana se topeste, iar la urma se pune esenta de rom. Cand s-a racit bine, se umplu rulourile si se dau la rece. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.zaris.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza sarata lapte faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2775 viz    0 com
6542 viz    0 com
1849 viz    0 com
3831 viz    0 com
3149 viz    0 com
4965 viz    0 com
1539 viz    0 com
1124 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2346 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018808 (s)