News Flash:

Rulouri cu sunca si branza - Reteta pentru pranz

26 Ianuarie 2016
9170 Vizualizari | 1 Comentarii
Rulouri cu sunca si branza - Reteta pentru pranz

Ingrediente:

1 foaie de aluat Pillsbury
cca 340 gr branza elvetiana, feliata fina
cateva felii de sunca

Pentru glazura:
8 linguri topit
2 linguri zahar brun
1 lingura sos Worcestershire
1 lingura mustar Dijon
1 lingura seminte de mac

Mod de preparare rulouri cu sunca si branza:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Pulverizeaza putin spray de gatit intr-o tava de copt.
3. Intinde foaia de aluat pe masa si trece cu sucitorul putin peste ea.
4. Acoper-o apoi cu felii de sunca si de branza, dupa care ruleaz-o dintr-un capat in altul.
5. Taie rulada in felii la fel de groase.
6. Amesteca untul cu zaharul brun, sosul Worcestershire, mustarul si semintele de mac, la foc mediu, intr-o tigaie.
7. Dupa ce obtii o combinatie omogena, unge fiecare mini rulou cu acest mix.
7. Baga tava in cuptor pentru 25 de minute.
Serveste aceste rulouri cu sunca si branza la pranz.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulouri sunca rulouri branza mini rulouri rulouri aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1408 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015352 (s)