News Flash:

Rulouri cu sunca

24 Mai 2016
6759 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet de aluat

Pentru umplutura:
150 gr felii sunca
100 gr branza
1 ou
seminte de susan

Mod de preparare:

1. Decupeaza fiecare foaie de aluat in cate un cerc mare.
2. Taie cercul apoi in cateva triunghiuri.
3. Pune pe fiecare trunghiu cate o felie de sunca si niste branza, apoi ruleaza dinspre exterior inspre interior.
4. Mixeaza oul bine.
5. Unge cornurile cu ou, presara semintele de susan si baga-le in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 25 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulouri sunca rulouri branza aperitiv rulouri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1708 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015632 (s)