News Flash:

Rulouri cu spanac si prosciutto

10 Martie 2016
1877 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 linguri ulei de masline extravirgin
6 felii prosciutto
250 gr branza ricotta
250 gr spanac fiert si stors bine
50 gr parmezan ras
piper negru
sare

Mod de preparare:

1. Amesteca uleiul de masline cu branza ricotta, sarea, piperul si spanacul.
2. Pune cate o lingura din umplutura pe fiecare felie de prosciutto si ruleaza.
3. Trece fiecare rulouri prin parmezan, apoi pune-l intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
4. Baga tava in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru 10 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulouri spanac rulouri prosciutto aperitive antreuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014623 (s)