News Flash:

Rulouri cu spanac si prosciutto

10 Martie 2016
1747 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri ulei de masline extravirgin
6 felii prosciutto
250 gr branza ricotta
250 gr spanac fiert si stors bine
50 gr parmezan ras
piper negru
sare

Mod de preparare:

1. Amesteca uleiul de masline cu branza ricotta, sarea, piperul si spanacul.
2. Pune cate o lingura din umplutura pe fiecare felie de prosciutto si ruleaza.
3. Trece fiecare rulouri prin parmezan, apoi pune-l intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
4. Baga tava in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru 10 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulouri spanac rulouri prosciutto aperitive antreuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021377 (s)