News Flash:

Rulouri cu spanac si creveti

15 Februarie 2019
220 Vizualizari | 0 Comentarii

Rulourile cu spanac si creveti sunt un preparat deosebit, asa ca daca vrei sa iti impresionezi musafirii sau partenera, citeste reteta si pregateste-ti urmatoarele ingrediente:

  • 250 g foi de lasagna
  • 400 g creveti decorticati
  • 400 g spanac congelat
  • 400 g mozzarella pentru pizza
  • 50 g capere150 g ansoa
  • 150 g masline fara samburi
  • 200 g rosii cherry
  •  3 catei de usturoi
  •  150 g parmezan ras
  • 2 lingurite busuioc uscat
  •  sare
  •  piper
  •  ulei
  •  500 ml sos de rosii

Mod de preparare:

Pui pe foc o tigaie cu putin ulei. Adaugi usturoiul pisat, amesteci si pui spanacul. Tii amestecul pe foc pana scade zeama. Rastorni spanacul pe o farfurie, mai torni un strop de ulei si calesti crevetii 2-3 minute, la foc tare, apoi ii dai deoparte. Separat, pui la calit, cu putin ulei, pestele ansoa, caperele, maslinele si rosiile cherry taiate marunt. Adaugi sosul de rosii si busuiocul. Condimentezi cu putin piper si tii sosul sa fiarba aproximativ 15 minute, apoi il lasi la racorit.

Pui la fiert o oala cu apa si putina sare. Cand apa clocoteste, adaugi foile de lasagna si le fierbi 3 minute, le scoti intr-un castron cu apa rece, apoi le lasi la scurs pe prosoape de hartie. Umpli foile de lasagna cu spanac, creveti si cu cate o bucatica de mozzarella. Rulezi fiecare foaie si o aranjezi pe o tava unsa cu putin ulei. Procedezi astfel pana termini ingredientele. Peste rulouri torni sosul de rosii, presari parmezan si le coci 20 de minute, la 200 °C.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulouri spanac rulouri creveti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015040 (s)