News Flash:

Rulouri cu spanac si crema de branza

20 Mai 2016
1945 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet foi de patiserie
1 ou
5 linguri de seminte de susan

Pentru umplutura:
250 g spanac
1 lingura ulei de masline
200 gr branza mai moale
50 gr crema de branza
50 gr parmezan
putin sare
piper alb
1 lingurita usturoi praf

Mod de preparare:

1. Spala spanacul, apoi toaca-l marunt si caleste-l putin in tigaie, in lingura de ulei.
2. Amesteca-l cu parmezanul ras, branza mai moale si crema de branza. Potriveste de sare si piper si adauga si usturoiul praf.
3. Intinde foile de aluat pe masa.
4. Intinde uniform umplutura si ruleaza.
5. Taie rulada in felii nu foarte groase si pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
6. Unge feliile cu oul batut, apoi presara seminte de susan.
7. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulouri spanac rulouri antreuri aperitiv rulouri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1241 viz    0 com
1092 viz    0 com
5391 viz    0 com
2026 viz    0 com
1840 viz    0 com
2905 viz    0 com
1527 viz    0 com
2464 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014246 (s)