News Flash:

Rulouri cu spanac si branza - FOTO

6 Ianuarie 2015
3201 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 foi de lasagna
100 gr mozzarella data pe razatoare
parmezan ras (optional)

Pentru umplutura:
250 gr spanac congelat
500 gr branza ricotta
1 ou
1 catel de usturoi zdrobit
100 gr parmezan
1/4 lingurita nucsoara proaspata sau 1/8 nucsoara pudra
1/2 lingurita sare
piper negru

Pentru sosul de rosii:
700 gr rosii la conserva, maruntite
1 ceapa rosie, tocata marunt
2 catei de usturoi, tocati marunt
o mana de frunze de busuioc (optional)
2 linguri ulei de masline
1 lingurita zahar
1/2 lingurita sare
piper negru

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.

Sos de rosii:
Incinge uleiul intr-o tigaie si soteaza 10 minute usturoiul, apoi pune ceapa. Cand aceasta din urma devine translucida, pune restul ingredientelor. Lasa sa fiarba la foc mic in jur de 2 minute, dupa care indeparteaza de foc.

Umplutura:
Dezgheata spanacul la microunde, la temperatura mare, timp de 2 minute. Indeparteaza excesul de apa, pune restul ingredientelor si amesteca foarte bine.

Asamblare:
Imparte umplutura pe toate cele 8 foi de lasagna, apoi ruleaza-le. Dupa ce ai terminat, pune rulourile in sos de rosii si baga-le in cuptor pentru 20 de minute. Cand expira timpul scoate-le, presara mozzarella si baga-le inapoi. Dupa 10 minute ar trebuie sa fie gata (atunci branza incepe sa faca bule). Inainte de servire, lasa rulourile sa se raceasca in jur de 5 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


rulouri rulou spanac lasagna spanac retete usoare retete rapide
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1688 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022284 (s)