News Flash:

Rulouri cu salam si parmezan

22 Februarie 2016
1962 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 foaie de aluat
4 fasii de branza
cateva felii de peppeno
sos marinara (optional)
2 linguri unt topit + cateva cubulete
1/2 lingurita mix italian de condimente
1/4 lingurita usturoi pudra
1 lingura parmezan

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius.
2. Taie foaia de aluat in triunghiuri.
3. Pune pe fiecare triunghi cate o felie de pepperoni si putina branza, iar deasupra cate un cub de unt. Ruleaza, pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si baga in cuptor pentru maxim 15 minute.
4. Intre timp amesteca putin unt cu mixul italian, usturoiul pudra si parmezanul.
5. Dupa ce scoti mini rulourilor din cuptor, trece-le prin mixul pregatit. Serveste cu sos marinara.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


rulouri salam rulouri branza aperitive rulouri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1504 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014302 (s)