News Flash:

Rulouri cu rozmarin

20 Mai 2011
1312 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulouri cu rozmarin
Ingrediente: 2 dovlecei mici 2 vinete mici 500 gr branza de vaci mai grasa 100 gr rosii in suc propriu (conserva Cirio) 2 galbenusuri o lingurita de rozmarin pudra sare piper putin ulei Mod de preparare: Se tatie dovleceii si vinetele in felii cat mai subtiri cu putinta, pe lungime (asta dupa ce le-ai spalat, dar lasandu-le coaja la locul ei). Pune feliile intr-o tigaie, la calit, pentru 2-3 minute, cat sa se inmoaie si sa fie manevrabile. Intr-un ibric amesteci rosiile in sos cu rozmarinul si pui pe foc mic, amestecand din cand in cand. Branza de vaci o amesteci cu galbenusurile, adaugi apoi amestecul din ibric, sarea si piperul. Cu cate-o lingurita din compozitia rezultata ungi fiecare felie de dovlecel, la fel si pentru cele de vinete. Asezi rulourile intr-un vas de ceramica uns cu putin ulei. Pui la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 35-45 de minute sau pana cand branza capata o nuanta rumenie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua pane ovaz tocator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

914 viz    0 com
5520 viz    0 com
1179 viz    0 com
1597 viz    0 com
1083 viz    0 com
1029 viz    0 com
980 viz    0 com
997 viz    0 com
1097 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1437 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013953 (s)