News Flash:

Rulouri cu rozmarin

20 Mai 2011
1459 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Rulouri cu rozmarin
Ingrediente: 2 dovlecei mici 2 vinete mici 500 gr branza de vaci mai grasa 100 gr rosii in suc propriu (conserva Cirio) 2 galbenusuri o lingurita de rozmarin pudra sare piper putin ulei Mod de preparare: Se tatie dovleceii si vinetele in felii cat mai subtiri cu putinta, pe lungime (asta dupa ce le-ai spalat, dar lasandu-le coaja la locul ei). Pune feliile intr-o tigaie, la calit, pentru 2-3 minute, cat sa se inmoaie si sa fie manevrabile. Intr-un ibric amesteci rosiile in sos cu rozmarinul si pui pe foc mic, amestecand din cand in cand. Branza de vaci o amesteci cu galbenusurile, adaugi apoi amestecul din ibric, sarea si piperul. Cu cate-o lingurita din compozitia rezultata ungi fiecare felie de dovlecel, la fel si pentru cele de vinete. Asezi rulourile intr-un vas de ceramica uns cu putin ulei. Pui la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 35-45 de minute sau pana cand branza capata o nuanta rumenie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane ovaz tocator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1014 viz    0 com
5653 viz    0 com
1279 viz    0 com
1730 viz    0 com
1221 viz    0 com
1137 viz    0 com
1058 viz    0 com
1114 viz    0 com
1182 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018977 (s)