News Flash:

Rulouri cu masline si sunca

12 Septembrie 2011
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulouri cu masline si sunca
Ingrediente: 400 g foietaj (1 foaie) 6 felii sunca 150 g crema de branza 50 g unt 100 g masline verzi piper sare Mod de preparare: Mai intai se scoate din congelator foietajul pentru a se dezgheta, la temperatura camerei. Crema de branza se mixeaza cu unt, sare si piper. Foaia de aluat se unge cu amestecul obtinut, apoi se presara maslinele apasand usor. Se tapeteaza cu feliile de sunca si se ruleaza cat mai strans. Se taie felii cu un cutit bine ascutit si se asaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se coc timp de 15-17 minute la foc iute, pana se rumenesc putin. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prosciutto crudo ghimbir supa carnati unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3758 viz    0 com
9937 viz    0 com
14371 viz    0 com
5426 viz    0 com
2424 viz    0 com
1866 viz    0 com
6381 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1515 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013335 (s)