News Flash:

Rulouri cu lapte si branza

16 Iunie 2016
12647 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 ml lapte
2 lingurite zahar
1 lingurita drojdie uscata
300 gr faina de grau
2 linguri unt
1 ou batut bine
cateva felii de branza topita / cascaval / alte tipuri de branza

Mod de preparare:

1. Incalzeste laptele si dizolva in el zaharul si drojdia.
2. Pune faina intr-un bol si amestec-o cu untul moale si laptele cu drojdie si zahar. Framanta bine, dupa care acopera bolul si lasa-l intr-un loc caldut.
3. Dupa ce aproape si-a dublat volumul, imparte-l in mai multe bucati si trece peste fiecare cu sucitorul, ca sa obtii niste foi potrivite ca grosime.
4. Fa in fiecare cateva incizii, ca in imaginea de mai jos, apoi pune branza topita in partea cealalta. Ruleaza fin capatul fara incizie.
5. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, pune rulourile in ea, unge-le cu oul batut si lasa-le deoparte cam 25 de minute.
6. Baga-le in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 20-25 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulouri lapte rulouri branza aluat rulouri retete rulouri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1772 viz    0 com
1432 viz    0 com
1015 viz    0 com
2069 viz    0 com
1839 viz    0 com
2532 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1690 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018851 (s)