News Flash:

Rulouri cu carne si branza

9 August 2016
8705 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
10 gr drojdie proaspata
500 gr faina de grau
150 ml lapte
100 gr unt topit
30 gr branza data pe razatoare
piper negru

Pentru umplutura:
500 gr carne de porc
500 gr cartofi
370 gr smantana semidegresata
200 gr branza data pe razatoare

Alte ingrediente:
1 ou

Mod de preparare:

1. Dizolva drojdia in laptele caldut, dupa care pregateste aluatul conform retetei clasice.
2. Acopera aluatul cu un prosop curat si laasa-l intr-un loc caldut, ca sa-si dubleze volumul, in jur de o ora.
3. Taie carnea in bucatele mici si prajeste-o.
4. Imparte aluatul in doua. Trece cu sucitorul peste ambele de cateva ori. Lungeste-le putin.
5. Pune pe fiecare bucatele de carne, cartofi cruzi (taiati ca pentru prajit), branza si smantana. Ruleaza si taie in bucatele mai mici.
6. Pune totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, unge cu oul batut si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 20-30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulouri branza rulouri retete rulouri aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1758 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015348 (s)