News Flash:

Rulouri cu carne de vita

17 Iulie 2012
1983 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

4 snitele de vita
1 cana cu firimituri de paine proaspata
1 ou
500 g sos de rosii cu busuioc
1 lingura ulei de masline

Mod de preparare:

Prima data trebuie amestecate firimiturile de paine cu oul intr-un bol. Dupa ce potrivim de sare luam cate putin din compozitie, punem pe fiecare snitel, apoi il rulam. Fiecare rulou se prinde cu scobitori, apoi se pun toate la rumenit in ulei incins. Punem sosul in acelasi vas, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba. Dupa ce da in clocot, reducem intensitatea focului si punem si rulourile sa fiarba in sos timp de 10 minute, amestecand ocazional. Se poate servi cu salata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bol snitel scobitori ulei incins vas capac salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1576 viz    0 com
2401 viz    0 com
2891 viz    0 com
2975 viz    0 com
3939 viz    0 com
2020 viz    0 com
2040 viz    0 com
4921 viz    0 com
2990 viz    0 com

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1357
wh0cd543399 Prozac Generic
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020833 (s)