News Flash:

Rulouri cu carnaciori

9 Decembrie 2014
3456 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

bucatele de carnaciori
aluat foietaj
ardei gras rosu
rozmarin tocat marunt
cca 90 gr unt
cca 100 gr sos pt. barbeque
cca 100 gr sos de merisoare

Mod de preparare:

Mai intai dezgheata aluatul, apoi imparte fiecare foaie in cateva patrate (depinde de marimea foilor). Inveleste fiecare bucatica de carnat in cate un patrat de aluat. Pune toate bucatele intr-o tava gresata si baga in cuptor pentru 11-15 minute sau pana cand se rumenesc. Topeste untul, toarna-l peste carnaciori si presara rozmarinul.
Taie fasii ardeiul gras, ca sa-l poti folosi pentru decor. Inainte de servire, amesteca sosurile, la foc mic, pana cand obtii o compozitie omogena.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulouri carnaciori retete craciun antreuri aperitive garnituri sos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1818 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022751 (s)