News Flash:

Rulouri cu branza si quinoa

11 Iunie 2014
1155 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 foi foietaj
150g carne tocata de porc
150g carne tocata de carnati picanti
1 ou
5 frunze salvie tocate
1 salota (hasma) tocata
1 legatura patrunjel tocat
1 lingura mustar
100g quinoa gatita
25g unt

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200C (180C daca e cu ventilatie). Amesteca toate ingredientele pentru umplutura si condimenteaza cu sare si piper. Caleste acest amestec intr-o tigaie, fara ulei, pana cand carnea se patrunde. Intinde o foaie de foietaj pe blatul de lucru, unge-o cu unt topit, apoi continua cu urmatorele doua foi. Taie pe lungime, astfel incat sa obtii doua fasii de foietaj.

Pune jumatate din umplutura pe latura lunga a unei fasii si ruleaza strans. Repeta operatiunea si cu cealalta fasie de foietaj. Unge rulourile cu putin unt topit si taie in bucati de 5 cm lungime. Aseaza rulourile intr-o tava, pe hartie de copt si coace-le timp de 20-25 minute, pana cand se rumenesc si carnea este complet gatita.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete aperitive retete rulouri rulouri carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1927 viz    0 com
2478 viz    0 com
1900 viz    0 com
1186 viz    0 com
1328 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1582 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022539 (s)