News Flash:

Rulou thai-mex

22 Septembrie 2011
1099 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulou thai mex
Ingrediente: 10 lipii 1 piept de pui felii de cascaval 1 ardei galben 1 ardei rosu 1 ardei verde 1 ceapa 1/2 varza mica sos de soia ulei de masline Pentru sosul marinara: 3 rosii mari, bine coapte 4 catei de usturoi busuioc piper sare Mod de preparare: Mai intai, ceapa se taie julien, ardeii feliute subtiri, iar varza fasii subtiri. Felii subtiri se fac si din pui. Acestea se pun la calit in putin ulei pana sunt facute bine. Intr-o tigaie se caleste ceapa, se adauga ardeii, iar cand s-au muiat, se pune si varza. Cand si aceasta se inmoaie, se adauga puiul si sosul de soia dupa gust. Intr-o oala, usturoiul pisat se caleste putin, dupa care se pun rosiile curatate de coaja si taiate cubulete. Cand sosul mai pierde din lichid, se condimenteaza cu sare si piper si se presara busuiocul. Intr-o alta tigaie se pune lipia, se unge cu sos, se adauga cateva felii de cascaval si se lasa sa se topeasca. Dupa aceea se pune si umplutura de pui si se ruleaza. Se servestes cu sosul marinara. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala nuci pecan cascaval paste lasagna bruschete
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1573 viz    0 com
1622 viz    0 com
1119 viz    0 com
8350 viz    0 com
1082 viz    0 com
1152 viz    0 com
2509 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013099 (s)