News Flash:

Rulou din piept de pui cu ciuperci

24 Februarie 2012
2343 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulou din piept de pui cu ciuperci
Ingrediente:

 6 snitele de pui
 ciuperci champignon (7-8 bucati potrivite)
 o ceapa mica
  pesmet
 1 ou
 ulei
  mirodenii
 sare

Mod de preparare:

Se presara peste snitele mirodenii si se lasa departe pana cand pregatesti umplutura astfel: taie ceapa si ciupercile cubulete mici. Caleste ceapa in 2 linguri ulei pana cand devine sticloasa, dupa care adauga peste ele ciupercile taiate cubulete. Se pune si putina sare pentru a da gust. cand ciupercile s-au inmuiat scoate compozitia intr-un castron.
Ia fiecare snitel, pune in centru o lingura de ciuperci cu ceapa, ruleaza snitelul si prinde-l cu scobitori. Ruloul se trece prin ou si apoi prin pesmet si se pune la prajit in ulei.
Serveste rulourile de pui cu ciuperci cu salata verde si rosii cherry.
Rulou din piept de pui cu ciuperci recomandat de fraiche-bistro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci champignon ceapa pesmet ulei mirodenii sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019518 (s)