News Flash:

Rulou de zucchini cu sparanghel si prosciutto

12 Iulie 2013
1525 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

piper
sare
ulei de masline
supa vegetala
1 lamaie
usturoi
120g ceapa verde
130 prosciutto copt
400g ricotta de oaie
350g sparanghel curatat
600g zucchini

Mod de preparare:

Taiati zucchini in fasii lungi si coaceti-i la gratar. Dati gust riccotei cu sare, piper si ulei. Trageti la tigaie ceapa, prosciutto cu ulei, sare si piper. Adaugati ricotta si faceti rulourile de zucchini. Taiati sparanghelul rondele si trageti-l la tigaie cu usturoi, ulei, sare, piper si stingeti cu supa vegetala. Blendati pana compozitia devine o crema, adaugati cateva picaturi de tabasco si suc de lamaie dupa gust .
Serviti rulourile pe pat de crema de sparanghel la temperatura camerei.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lamaie usturoi prosciutto copt sparanghel curatat zucchini
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1453 viz    0 com
1303 viz    0 com
1392 viz    0 com
1236 viz    0 com
2080 viz    0 com
2669 viz    2 com
1025 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1481 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019199 (s)