News Flash:

Rulou de vinete

10 Iulie 2012
1980 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 vinete
150 gr mozzarella
1 dovlecel
1 ardei gras rosu
2 cepe rosii potrivite
cateva nuci prajite
50 ml ulei de masline

Pentru sos:

4 fire de tarhon proaspat
2 linguri ulei de masline
2 catei de usturoi
300 ml sos de rosii
piper
sare


Mod de preparare:

Sosul de rosii:

In uleiul incins calim usturoiul,apoi adaugam sosul de rosii si lasam sa fiarba la foc mic 10 minute.Dupa ce tragem dupa foc condimentam cu sare, piper si adaugam tarhonul.

Vinete:

Dupa ce spalam legumele, taiem vinetele felii subtiri, pe lungime. Intr-o tigaie, in putin ulei prajim fiecare felie de vanata pana se rumeneste putin, apoi le scoatem pe o farfurie.

Umplutura de legume

Ardeiul taiat julien, ceapa si dovlecelul taiate rondele le calim in ulei incins aproximativ 5 minute, pana cand se “inmoaie” bine, apoi le condimentam cu sare si piper dupa gust.

Luam fiecare felie de vanata si o umplem cu amestecul de legume,presaram putina nuca prajita,apoi le rulam si le asezam in tava, peste jumatate din sosul de rosii, cu partea rulata in jos.Turnam peste ele si restul de sos, apoi radem mozzarella si presaram nuca prajita. Dam la cuptorul preincalzit la foc potrivit, timp de 15 minute.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete mozzarella dovlecel cepe rosii nuci prajite tarhon usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1999 viz    0 com
4856 viz    0 com
2963 viz    0 com
3743 viz    0 com
2673 viz    0 com
2060 viz    0 com
2456 viz    0 com
2888 viz    0 com
2429 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019540 (s)