News Flash:

Rulou de vinete

12 August 2011
995 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulou de vinete
Ingrediente: 3 vinete mijlocii 300 gr cascaval sau branza feta 2 fire de marar 2 catei de usturoi pisati ulei de masline sare piper Mod de preparare: Se spala vinetele, se taie în fasii pe lung, se stropesc din plin cu ulei de masline, sare, piper si se pun pe gratar. Se coc bine pe o parte si pe alta. Dupa ce s-au rumenit, se pune mujdeiul de usturoi pe ele si apoi, cat sunt înca aburinde, se presara cascavalul ras sau branza feta framantata cu cascaval. Se ruleaza si se consuma fie calde, fie reci, dupa preferinte. sursa articol: http://retete.eva.ro sura fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tocator salata verde marar usturoi placinte cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2421 viz    0 com
1056 viz    0 com
2674 viz    0 com
1190 viz    0 com
1038 viz    0 com
1059 viz    0 com
2545 viz    0 com
1687 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1517 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011161 (s)