News Flash:

Rulou de pui cu legume

23 Octombrie 2013
1349 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 lingurite de ulei de masline
500 g piept de pui tocat
2 cepe verzi, tocate
1 catel de usturoi, pisat
1 cana si jumatate de legume amestecate congelate (mazare, porumb, fasole, ardei gras, morcov)
1/2 ceasca de lapte cremos
125 g piure de porumb
4 foi congelate de patiserie
1 ou
sos de rosii

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o tigaie mare si caleste carnea tocata, pentru aproximativ 8 minute. Adauga ceapa si usturoiul si mai lasa compozitia pe foc circa 1 minut. Dupa aceea, adauga legumele congelate, laptele si porumbul si amesteca compozitia 5 minute, pana cand sosul de ingroasa putin.

Intinde foile de aluat si taie-le patrate, umple-le cu cate 2 linguri de amestec si unge-le deasupra cu ou batut. Da-le apoi la cuptor pentru 20 de minute. Rulourile cu pui si legume se servesc calde, cu sos de tomate. Le poti servi ca aperitiv, dar si ca fel principal, dupa o supa crema.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive rulou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2461 viz    0 com
1818 viz    0 com
975 viz    0 com
1646 viz    0 com
2027 viz    0 com
1916 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013684 (s)