News Flash:

Rulou de pui cu ciuperci

13 August 2012
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 snitele de pui
ciuperci champignon (7-8 bucati potrivite)
o ceapa mica
1 ou
pesmet
ulei
mirodenii
sare

Mod de preparare:

Se presara peste snitele mirodenii si se lasa departe pana cand pregatesti umplutura astfel: taie ceapa si ciupercile cubulete mici. Caleste ceapa in 2 linguri ulei pana cand devine sticloasa, dupa care adauga peste ele ciupercile taiate cubulete. Se pune si putina sare pentru a da gust. cand ciupercile sa-u inmuiat scoate compozitia intr-un castron.
Ia fiecare snitel, pune in centru o lingura de ciuperci cu ceapa, ruleaza snitelul si prinde-l cu scobitori. Ruloul se trece prin ou si apoi prin pesmet si se pune la prajit in ulei.
Serveste rulourile de pui cu ciuperci cu salata verde si rosii cherry.
Reteta recomandata de fraiche-bistro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci champignon ceapa pesmetuleimirodeniisare castron
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1596 viz    1 com
2483 viz    0 com
2123 viz    0 com
1999 viz    0 com
1383 viz    0 com
1407 viz    0 com
3053 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1504 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018945 (s)