News Flash:

Rulou de pui cu ciuperci

19 Aprilie 2012
1707 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulou de pui cu ciuperci
Ingrediente:

6 snitele de pui
o ceapa mica
ciuperci champignon (7-8 bucati potrivite)
1 ou
pesmet
ulei
sare
mirodenii


Mod de preparare:


Se presara peste snitele mirodenii si se lasa departe pana cand pregatesti umplutura astfel: taie ceapa si ciupercile cubulete mici. Caleste ceapa in 2 linguri ulei pana cand devine sticloasa, dupa care adauga peste ele ciupercile taiate cubulete. Se pune si putina sare pentru a da gust. cand ciupercile sa-u inmuiat scoate compozitia intr-un castron.
Ia fiecare snitel, pune in centru o lingura de ciuperci cu ceapa, ruleaza snitelul si prinde-l cu scobitori. Ruloul se trece prin ou si apoi prin pesmet si se pune la prajit in ulei.
Serveste rulourile de pui cu ciuperci cu salata verde si rosii cherry.
Rulouri de pui cu ciuperci rcomandate de fraiche-bistro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa ciuperci champignon pesmetuleisaremirodenii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1712 viz    0 com
1358 viz    0 com
5039 viz    0 com
2884 viz    0 com
1145 viz    0 com
3127 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1824 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024587 (s)