News Flash:

Rulou de pui cu bacon si boia

18 Septembrie 2013
2627 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

felii de bacon
piept de pui dezosat
felii de branza topita
sare
piper
boia de ardei iute

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie felii, dupa care fiecare felie se bate cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza carnea, dupa care pe fiecare felie se aseza cate o felie de branza topita (optional cate o felie de ardei gras). Se ruleaza bine si la capete dupa care se ruleaza cu felia de bacon.

Repetam pana terminam, asezam intr-o tava, adaugam apa, un pic de ulei si cimbru. Am acoperit tava cu folie alimetara si am dat la cuptor, iar in ultimele 5-10 minute am luat folia.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive rulou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013186 (s)