News Flash:

Rulou de prosciutto cu dovlecel si caise

8 Noiembrie 2013
1394 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

prosciutto
caise
1 dovlecel

Mod de preparare:

Se taie dovlecelul pe lung, in fasii subtiri, sa se formeze un “pat” pe dedesubtul platoului. Caisele se taie in 4 sau in 6 si fiecare bucatica se inveleste in prosciutto crudo si se aseaza peste patul de dovlecel. Dupa gust, se pot si praji fasiile de dovlecel. La fel, se poate praji si prosciutto si abia apoi sa invelesti caisa cu el.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012480 (s)