News Flash:

Rulou de peste cu spanac si mere

22 Septembrie 2011
2049 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulou de peste cu spanac si mere
Ingrediente: 4 fileuri peste alb 4 frunze mari de spanac 3 linguri unt zeama de la 1 lamaie 2 linguri patrunjel proaspat tocat 1 lingura usturoi zdrobit 2 mere curatate si taiate felii subtiri Mod de preparare: Untul, usturoiul si patrunjelul se amesteca impreuna. Se unge fiecare file cu amestecul de unt. Se impart merele in mod egal peste fielurile de peste. Se ruleaza fileurile si apoi se infasoara in frunzele de spanac. Se pun intr-o tava unsa, se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptor la 180ºC 15 minute. Se scot, se stropesc cu zeama de lamaie si se servesc. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lamaie verde bucataria internationala retete vegetariene dovleac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1055 viz    0 com
1502 viz    0 com
1549 viz    0 com
1036 viz    0 com
7384 viz    0 com
1000 viz    0 com
1111 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1361 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012661 (s)