News Flash:

Rulou de peste cu legume si ciuperci

28 Februarie 2013
4069 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 bucati fileuri de peste
150 gr ciuperci
1 ceapa
50 gr telina
1 morcov
1-2 bucati usturoi
100 gr unt
1 bucata ardei rosu
1 legatura patrunjel
4 linguri maioneza
50 gr cascaval ras
1 lingurita mustar
1 lingurita zeama lamaie
sare
ulei
piper

Mod de preparare:


Toaca legumele marunt si calest-le in unt. Separat, tot in unt, caleste ciupercile si adauga-le peste legume si condimenteaza-le dupa gust. Lasa-le sa scada si adauga patrunjelul tocat marunt. Infasoara fileurile de peste cu compozitia obtinuta. Separat, prepara maioneza si toarn-o peste peste, deasupra presara cascaval ras si da la cuptor 20 de minute. Se serveste, rece, ca aperitiv, alaturi de un vin alb.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci ceapa telina morcov usturoi unt ardei rosu legatura patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023462 (s)