News Flash:

Rulou de peste cu cascaval

12 Iunie 2012
2890 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 fileuri de peste
faina
2 oua
100 gr cascaval
1 ardei gras rosu
piper
1 lamaie
sare

Mod de preparare:

Fileurile de peste se spala, se stropesc cu zeama de la lamaie, se potrivesc de piper si sare, dupa care baga timp de un sfert de ora in frigider. Intre timp taiem ardeiul rosu si cascavalul fasii potrivite.
Ouale le batem bine cu un praf de sare, apoi adaugam faina cat sa obtinem un amestec cu o consistenta mai groasa (ca si smantana).
Fileurile le tamponam cu un servet de bucatarie. Pe fiecare fileu punem o fasie de cascaval si 2 de ardei.apoi le rulam si le prindem cu o scobitoare. Le dam prin amestecul de ou si faina, apoi le prajim in ulei incins la foc potrivit pana se rumenesc.
Se scot pe o farfurie pe care punem servet de bucatarie pentru a absorbi excesul de ulei.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua cascaval ardei gras piper lamaie frigider farfurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7283 viz    0 com
5096 viz    0 com
1636 viz    0 com
2346 viz    0 com
1820 viz    0 com
1086 viz    0 com
2288 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1594 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014534 (s)