News Flash:

Rulou de curcan cu ricotta si spanac

1 August 2013
1975 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 piept de curcan
250 g pesmet
6 linguri de parmezan ras
250 g spanac proaspat
3 catei de usturoi
100 g branza ricotta semidegresata
2 albusuri
100 g mozzarella
250 g sos de rosii
busuioc proaspat
6 linguri ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:


Taie pieptul de curcan in felii. Toaca spanacul proaspat si caleste-l 2-3 minute in 2 linguri de ulei de masline, impreuna cu usturoiul. Amesteca spanacul calit impreuna cu ricotta, parmezan, sare si piper.
Unge un vas termorezistent cu ulei, umple feliile de curcan cu spanac si ricotta, trece rulourile prin albus de ou batut, apoi prin pesmet si asaza-le in vas. Dupa 25 de minute la cuptor, scoate vasul si toarna sos de rosii peste rulouri si asaza cate o felie de mozzarella pe fiecare rulou.
Rulourile de curcan cu ricotta si mozzarella se servesc fierbinti, cu busuioc proaspat tocat deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pesmet spanac proaspat mozzarella piper busuioc proaspat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2226 viz    0 com
7739 viz    0 com
1307 viz    0 com
1649 viz    0 com
2028 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1386 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015907 (s)