News Flash:

Rulou de carne cu branza de capra

10 Martie 2014
1706 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g piept de pui dezosat
1 lingura ulei
20 frunze de busuioc proaspete
300 g branza de capra
sare
piper

Mod de preparare:

Taie pieptul de pui in bucati potrivite, apoi bate-le usor cu un ciocan pentru snitele. Presara sare si piper peste pieptul de pui, apoi aseaza peste el frunzele de busuioc, pana acoperi toata supafata. Peste stratul de busuioc trebuie sa asezi branza de capra sfaramata.
Ruleaza bucatile de pui si prinde-le cu scobitori, apoi pune-le pe un gratar incins, uns cu putin ulei. Intoarce rulourile de pui pe toate partile, astfel incat sa se gateasca uniform.
Serveste preparatul cald, alaturi de garnitura preferata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete rulouri rulou carne retete aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1601 viz    0 com
1947 viz    0 com
2850 viz    0 com
8923 viz    0 com
2438 viz    0 com
2597 viz    0 com
1477 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1714 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016256 (s)