News Flash:

Rulou cu sunca presata

3 Mai 2012
3927 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulouri cu sunca presata
Ingrediente:

un pachet aluat frantuzesc
100 g sunca presata (prosciutto)
60 g branza philadelphia
   
Mod de preparare:

Scoatem ingredientele din frigider cu cel putin 10 minute inainte de a ne apuca de lucru. Intindem foaia de aluat si punem branza. Cu ajutorul unui cutit intindem cit mai uniform brinza pe foaia de aluat lasind un picut de spatiu pe margini, dupa care asezam feliutele de sunca taiate cit mai subtirel posibilrulam foaia, nu prea strins pentru ca aluatul se umfla in cuptor si taiem feliute de cca 2 cm. Punem feliutele in tava cu hartie de copt si bagam in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pentru circa 15 minute sau depinde cat de rumenite vreti sa fie rulourile. Le asezam pe un platou si le servim caldute.
Rulouri cu sunca presata pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat frantuzesc sunca presata prosciutto branza philadelphia tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2012 viz    0 com
2219 viz    0 com
2945 viz    0 com
1503 viz    0 com
3131 viz    0 com
3714 viz    0 com
3591 viz    0 com
11637 viz    1 com
3496 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1755 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019183 (s)