News Flash:

Rulou cu spanac si mascarpone

11 Februarie 2014
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

foi de lasagna
1 ou
300 g spanac congelat maruntit
425 g branza Ricotta (branza Ricotta este originara din Italia si este preparata din resturile ramase de la alte tipuri de branza precum mascarpone sau provolone)
sare
piper dupa gust
1 lingurita de patrunjel tocat
1 borcan de sos de paste
2 cani de mozzarella data prin razatoare (1/2 cana pentru umplutura, restul pentru topping)

Mod de preparare:

Fierbe foile de lasagna in apa usor sarata. Scurge-le, lasa-le la racit si apoi pune-le pe hartie de copt pe masa. Intr-un bol mare, pune spanacul scurs bine de apa, branza Ricotta, oul, patrunjelul, sarea si piperul si adauga jumatate din cantitatea de mozzarella. Amesteca bine. Ia din compozitie si pune pe cate o foaie de lasagna, intinzand cu spatele lingurii.

Dupa cum spune si numele retetei, se presupune ca tai foaia in mai multe bucati pentru a o putea rula. Dar, daca vezi ca incepi sa te mudaresti, impacheteaza in trei. Ia capatul unei foi si indoaie-l spre centru. Repeta cu celalalt capat. Pune jumatate din borcanul de sos pe fundul tavii pentru a impiedica lipirea aluatului de tava.

Pune rulourile in tava si acopera cu restul de sos. Apoi arunca neglijent restul de branza. Acopera cu folie de aluminiu si baga la cuptorul dat la 180 de grade Celsius pentru 40 de minute.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete rulou rulou spanac rulou mascarpone retete garnituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1179 viz    0 com
1805 viz    0 com
4167 viz    0 com
3930 viz    0 com
990 viz    0 com
1236 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1872 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021710 (s)