News Flash:

Rulou cu somon si crema de branza

30 Decembrie 2014
3621 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet de crema de branza
1 lingura marar proaspat si tocat sau o lingurita de marar uscar
4 foi de tortilla
un somon afumat, taiat fin
16 frunze de spanac
16 felii de ardei gras rosu

Mod de preparare:

Amesteca mararul cu crema de branza. Pune cate 50 gr din compozitie pe fiecare tortilla, apoi cate un sfert din somon. Acopera cu 3-4 frunze de spanac si 4 felii de ardei rosu. Ruleaza foile de tortilla, strangandu-le tare, si inveleste-le in folie alimentara. Baga-le in frigider pentru cel putin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore, inainte de servire.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulou somon rulou crema aperitive usoare aperitiv revelion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3365 viz    0 com
3458 viz    0 com
5811 viz    0 com
27509 viz    0 com
1558 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017213 (s)