News Flash:

Rulou cu somon fume si branza

17 Octombrie 2011
3674 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulou cu somon fume si branza
Ingrediente: 600 gr file somon fume 500 gr branza de vaci 6 clatite mari 1 salata verde, mica 1/2 lamaie mica marar piper sare Mod de preparare: Prima data se pregatesc clatitele, conform retetei clasice. Dupa aceea se amesteca branza de vaci cu 2 linguri de marar tocat fin, piper negru macinat, 2 linguri zeama de lamaie. Salata verde se toaca potrivit. Se intinde clatita pe un platou, apoi se pune un strat subtire de umplutura de branza, putina salata verde tocata, al doilea strat de amestec de branza, la sfarsit fileul de somon fume, dupa care se ruleaza. Se procedeaza la fel cu restul clatitelor, apoi se da platoul la rece 30 de minute. Clatitele se taie pe jumatate, formand rulori circulare, se pun pe un platou si se decoreaza cu salata verde. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala apa minerala masline negre lamaie marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1972 viz    0 com
1128 viz    0 com
1010 viz    0 com
5126 viz    0 com
1123 viz    0 com
1268 viz    0 com
4997 viz    0 com
2691 viz    0 com
1885 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020113 (s)